null

Про нас

BUDUSUSHI — суші-магазини формату «Take Away» з
найшвидшим обслуговуванням клієнтів в Україні.

 

Життя дане для задоволень, і приводом для радості може бути будь-яка подія. Кожен момент гідний того, щоб стати смачним.

 

Тому ми вирішили, що наша місія - економити ваш час і робити життя кращим, надаючи зручний спосіб замовити та швидко отримати суші, де б ви не знаходилися.

 

Як у нас це виходить?

 

 

Робимо ставку на швидкість

 

Світ дуже швидкий, а ми не хочемо відставати!

Take away — популярний європейський формат «візьми з собою», коли свіжі сети продаються прямо з під ножа. І ніяких черг.

Не хочеться кудись йти? Швидко доставимо в будь-який час і місце.

 

 

Завжи з клієнтом

 

Наші магазини розташовані в різних районах, щоб бути ближче. Але для нас "бути ближче" означає щось більше.

 

Тому ми зберігаємо доступні ціни, проводимо регулярні акції, пропонуємо вигідну програму лояльності та зручний мобільний додаток. Усе, щоб клієнт був задоволений.

 

Доставляємо смак свята

 

Ми живемо за фаном і робимо те, що подобається. Навіть придумали свою філософію Ролідей.

 

Щоб поділитися таким настроєм, ми загорнули продукт в яскраві упаковки і зарядили кур'єрів позитивом.

 

Обіцяємо - вы отлично проведете время в компании с нашими сетами!

 

 

 

Використовуємо лише свіжі інгредієнти

 

Перше правило кухні: «Усе що поставлено сьогодні, буде приготовано сьогодні».

 

Друге правило кухні: «Абсолютно все що поставлено сьогодні, неодмінно буде приготовано сьогодні».

 

 

 

Завжди чесні

 

Відкритість та честність відношень з гостями — це круто. Спостерігайте за приготуванням ваших замовлень на відкритій кухні.

 

 

 

 

Працюємо злагоджено

 

Кожен у нашій команді докладає усі зусилля, щоб підтримувати високий рівень якості продуктів та сервісу.

Це Тимур Тен. Наш бренд-шеф.

 

Ми пишаємося, що саме Тимур - головний творець нашої кухні, тому що він:

 

Сертифікований суші шеф с 10-річним досвідом роботи у сфері кулінарії;

 

Закінчив академію Суші у Токіо;

 

Очолював команду кухарів у ресторанах Японської кухні;

 

Запускав японську кухню у закладах громандського харчування різних рівней.

 

 

 

 

Віримо в себе

 

У планах: не зупинятись і не гальмувати! Відкривати ще більше точок, шукати нові способи бути ближче до клієнта та дарувати відчуття свята.

 

Потрібна домопога?