null

Відкриття нового магазину суші та ролів в Одесі

Дата додавання: 13.07.2020

Дивитися всі новини

Сидячи вдома досить непросто балувати сім'ю різноманітним меню. Втомилися від гречки, котлет і макаронів? Пора переходити на суші, роли і інші японські делікатеси. BuduSushi - це смачно, ситно і недорого. А Супершвидка доставка не дасть зголодніти.

 

Суші на Фонтані

Нова точка мережі BuduSushi за адресою Фонтанська дорога, 61 відкривається вже 3 квітня. Фірмові японські страви стають ще ближче.

Високий попит на суші і роли остаточно переконав нас запустити новий магазин до кінця карантину. Ми робимо все, щоб задовольнити побажання гурманів. Хочемо, щоб ви в будь-якій ситуації могли радувати себе і свою сім'ю смачними і корисними стравами.

А ще ми помітили, що останнім часом ви більш охоче стали замовляти наші апетитні супи, пікантний рис з ніжною курочкою і ситні бізнес-ланчі. Після такого обіду ніхто не залишається голодним. Не забуваємо, звичайно, і про фірмові новинки.

Авторські роллы, оригінальні сети - ми знаємо, чим вас здивувати. Усе це і багато що інше чекає в новій точці "БудуСуші". Приходьте!

 

Дотримуємося правил карантину на 100%

 

Купуйте смачні суші, роллы і інші улюблені японські блюда безпечно. Ми працюємо з чітким дотриманням усіх правил карантину.

  1. Продаємо їжу тільки на винесення без можливості вживання в приміщенні.

  2. У зал допускаємо не більше 2 чоловік одночасно.

  3. Використовуємо усі необхідні засоби захисту.

  4. Готуємо замовлення не довше 10 хвилин.

Все відбувається дуже швидко. Заходите, замовляєте, виходите. Через 10 хвилин отримуєте замовлення і вирушаєте додому їсти. Не відмовляйте собі в задоволенні насолоджуватися японськими дослідженнями. Даруйте собі маленькі, а краще великі, як наші сети, радощі.


 

Подарунки і сюрпризи

 Хоча доки ми не зможемо влаштувати традиційне свято "БудуСуші" на честь запуску магазину, ніщо не перешкодить вам відмітити відкриття у себе вдома. Тим більше що ми щедро роздаватимемо подарунки до вашого столу. Щоб отримати смачний презент від BuduSushi, замовте японських ласощів на суму від 150 грн.

 В подарунок отримаєте додаткові порції ролів.

 

Швидка доставка суші Одеса

Не хочете виходити з будинку? Ну і не потрібно. Для цього у нас є супершвидка доставка. Просто замовте роллы будь-яким зручним способом:

  • через сайт; 

  • у мобільному застосуванні; 

  • по телефону. 

Ми доставимо замовлення прямо до дверей. Час очікування - не більше 60 хвилин. Це навіть швидше, ніж приготувати обід самостійно. Замовляйте і засікайте.

 

Потрібна домопога?