null

Японська кулінарна філософія - Budusushi

Дата додавання: 13.07.2020

Дивитися всі новини

Японія - одна з найдивовижніших країн. Все в ній екзотика і диво. Особливе місце в низці хвилюючих особливостей цієї острівної держави займають кулінарні шедеври. Японська кухня не має аналогів. У ній переважають свіжі сирі продукти. На відміну від наших кухарів, японські кулінари можуть приготувати звану вечерю без плити або духовки. Особливу увагу приділяє естетиці подачі. Її принцип в тому, щоб не порушувати природну гармонію. Завдання японського кухаря - дозволити кожному продукту проявити свій унікальний смак і особливу красу. Витоки кулінарного мистецтва У Країні висхідного сонця прийнято поважати природу і захоплюватися нею, а не намагатися її переробити. Історія японської кулінарії йде корінням в доісторичні часи. При цьому основні принципи збереглися по сьогоднішній день. Продукти тільки свіжі. З давніх часів японців годує море. Риба, молюски, водорості - основні продукти. Острівний характер країни дозволяє споживати їх навіть сирими. Порції невеликі. Стародавня філософія мінімалізму визначила раціон японців. Це, а також складність ведення сільського господарства на островах, вплинуло на скромність традиційних трапез. Але при цьому різноманітність меню не забороняється. Подача естетична. Головне для японського гурмана - не просто вгамувати голод, а отримати задоволення. Традиція насолоди красою також йде в старовину. Для японських страв естетика на першому місці. Ви можете дізнатися головні кулінарні закони Країни висхідного сонця на смак. Вас чекає японська кухня доставка в нашому магазині Budusushi. Замовте прямо зараз. А ми продовжуємо подорож гурмана. Кулінарні впливу Нам здається, що кухня Японії - це щось унікальне і єдине в своєму роді. А між тим багато аспектів запозичені в інших країн. Китай подарував східного сусіда палички для їжі, соєвий соус і локшину. Чайна церемонія також бере свій початок в Піднебесній. Страви темпура привезли на острови християнські місіонери. А каррі по-японськи - це, як можна здогадатися, місцева версія індійського страви. Правда з'явилося воно в країні як англійська новинка. На той момент Індія була колонією Британської корони. Хочете спробувати справжню Японію на смак? Тоді замовте суші і роли в Одесі. Вас чекають традиційні національний страви і оригінальні авторські делікатеси. Головні секрети: простота і мінімалізм Японці - справжні естети. Вони можуть захоплюватися красою самого крихітного пелюстки сакури. Японські традиції вчать знаходити прекрасне у всьому. І їжа не виняток. На думку японця, найкрасивіше в цьому світі - природність. Тому кухарі намагаються "готувати не готуючи". Найважливіше для них - зберегти натуральні смак і вигляд продуктів. Тому японська кухня гранично проста. Теплова обробка зведена до мінімуму. А приправи покликані не заглушити, а навпаки, розкрити смак інгредієнтів. Мінімалізм проявляється і в складі блюд. Щоб продукти не перетягували увагу друг у друга, їх в національних рецептах мінімальна кількість. Переважають моно-страви. Соуси і приправи частіше подаються окремо.

Потрібна домопога?